Wie zijn onze bloggers?

Meet onze bloggers!

Alle blogs op OnlineBuddies worden geschreven door mensen uit de community. Op deze pagina stellen we onze vaste bloggers voor en vertellen zij waar ze allemaal over schrijven. Wil jij ook blogs schrijven? Meld je dan aan voor een van de Facebook groepen of stuur een berichtje via het Contactformulier!

Linda

Linda

Oprichter

Vanwege mijn spierziekte heb ik een IVA uitkering en kan ik niet meer werken in een reguliere baan. Ik ben HR expert en als ZZP-er eigenaar van www.LindasResources.nl. Ik schrijf voor OnlineBuddies informatieve blogs over werkgerelateerde zaken zoals bijvoorbeeld de ziektewet. Daarnaast deel ik ook mijn persoonlijke ervaringen.

Al mijn blogs vind je op: www.onlinebuddies.nl/category/linda

Anne

Anne

Oprichter

Ik ben ingenieur, heb een WAjong uitkering vanwege mijn spierziekte en zit nu in de ziektewet. Ik schrijf over praktische zaken, zet mensen graag aan het denken en deel daarnaast zelf geschreven gedichten.

Al mijn blogs vind je op: www.onlinebuddies.nl/category/anne

Anita

Anita

Teamlid

Vanwege visuele problematiek ontvang ik een WGA uitkering. Ik schrijf over de WIA en het UWV, het dagelijks leven, positiviteit, deel oefeningen en laat mensen graag op een andere manier naar situaties kijken. 

Al mijn blogs vind je op: www.onlinebuddies.nl/category/anita

Yvonne

Yvonne

Blogger

Ik ben virtual assistant en werk volledig online, om voldoende rust tussendoor te kunnen nemen om mijn chronische spierspanningshoofdpijn enigszins in balans te houden. Ik werk samen met andere online professionals in mijn bedrijf www.powervrouwennetwerk.nl. Ik schrijf over mijn leven als ondernemer, zonder recht op enige vorm van uitkering als achtervang, en mijn liefde voor reizen.

Al mijn blogs vind je op:www.onlinebuddies.nl/category/yvonne

Yvonne Vida

Yvonne Vida

Blogger

Ik ben afgekeurd vanwege mijn ernstige slechtziendheid en fibromyalgie. Maar het belangrijkste in mijn leven zijn mijn zoontje Roan en mijn man Nick. Ik vind het heerlijk om met onze twee honden te wandelen om echt even te ontspannen. Ik schrijf vooral over het moederschap met een beperking en de vooroordelen daar omheen en over Vida mijn blindengeleidehond.

Al mijn blogs vind je op:www.onlinebuddies.nl/category/yvonne-vida