Facebook Community

Publieke Facebook Pagina

Op de publieke facebook pagina, die voor iedereen toegankelijk is, delen we het laatste OnlineBuddies nieuws en plaatsen wij al onze blogs. Wil je niks missen? Volg dan deze pagina om op de hoogte te blijven.

Besloten lotgenoten groepen

In de besloten facebook groepen kan je afgeschermd persoonlijke gesprekken voeren met lotgenoten, over de blogs, maar ook juist over je dagelijkse leven. Deze gesprekken zijn alleen te lezen door de leden van de groep. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij elkaars fase en leven zijn er nu twee groepen OnlineBuddies (leeftijd tussen de 25-40) en OnlineBuddies 40+ (leeftijd van 40+).

Via onderstaande knoppen kan je je aanmelden voor de juiste facebook groep. Tijdens het aanmelden worden jou wat vragen gesteld. Vanwege de privacy van alle leden screenen we de aanmeldingen met behulp van deze vragen. Als je ze niet invult word je dus ook niet toegelaten. Ook vinden wij dat, omdat er persoonlijke dingen worden gedeeld, iedereen het recht heeft te weten wie er allemaal meelezen. Daarom vragen wij iedereen die in de groep wil blijven zich (kort) voor te stellen.